След продължителен престой в болница Иван Ласкин проговори: Добре съм имах кръвоизлив на крака

Иван Ласкин

„Вече се чувствам идеално”, каза Иван Ласкин след продължителен престой във Втора градска болница.

„Имам вътрешен кръвоизлив на крака и разкъсани мускули. Вече съм си вкъщи, ходя в болницата само за да ми включват системи”, обясни актьорът.

Първоначално лекарите имали съмнения за тромбофлебит.

Новината за сериозен здравословен проблем на Ласкин разтревожи силно арт гилдията. Дни наред информация за състоянието му нямаше. Докторите запазиха мълчание заради лекарската тайна, а жена му Александра Сърчаджиева не вдигаше телефона си. Всичко това породи лавина от слухове по медиите – от съмнения за цироза до мълвата, че се търси спешно рядка кръвна група и жена му Александра Сърчаджиева е ходила да дарява кръв.

Неотдавна актьорът понесе голяма загуба – баща му Славчо почина след кратко боледуване. Това се отразило доста тежко на актьора, разказват негови близки.

Ласкин не за първи път влиза по спешност в медицинско заведение. През февруари 2016 г. той бе приет в Университетската болница в Плевен за прегледи и изследвания. Заради това тогава не може да излезе на сцената на плевенския драматичен театър.

Миналата есен, докато участваше в риалитито “Фермата”, също се наложи актьорът да влезе в болница. Причината тогава бе, че вдигнал кръвно.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ