Удар на полицията! Арестуваха бивш лейтенант на Митьо Очите с много наркотици!

митьо очите

Полицаи арестуваха брата на Янко Гюров-Поморийския – Недко Гюров. Той е задържан на АМ „Тракия“ в района на Карнобат. 45-годишният Недко Гюров е спипан да шофира колата си Ауди S3 след употреба на наркотични вещества, чиято проба показала положителен резултат за метамфетамин, амфетамин, канабис, опиати или кокаин. Това дало достатъчно основание, за да му претърсят и автомобила, в който са открити два пакета марихуана с общо тегло над 2 кг. – без съмнение за разпространение.

Недко Гюров е брат на близкия до Димитър Желязков – Янко, известен в ъндърграунд средите с прозвището Янко Поморийския.

Наши източници разказаха, че преди години Недко също работел за несебърския бос, но между двамата последвал сериозен разрив. Недко се спасил от униженията само заради брат си, но получил забрана от Очите да пребивава на територията на Поморие, пише Флагман.бг.

Помориецът нямал друг вариант освен да избяга в Германия, сам, а семейството му – съпругата и двете му деца са останали тук. Недко Гюров се осмелил да се върне в България съвсем скоро, тъй като Митьо Очите е в ареста в Истанбул.

Един от най-близките до Недко Гюров от този период е Димитър Димитров-Бабата. Припомняме, че Бабата е осъден на 4 години затвор за показното убийство на наркострашилището Иван Попов-Костов, извършено на 15 ноември 2015 г. пред клуб „Омара“ в Поморие.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ