Ден на отворените врати в Музея на авиацията за празника на Военновъздушните сили! (ГАЛЕРИЯ/СНИМКИ)

Ден на авияцията 01

На 16 октомври (вторник) от 10.00 до 17.00 часа Музеят на авиацията в Крумово – филиал на Националния военноисторически музей, ще работи с вход свободен по случай Празника на авиацията и Военновъздушните сили на Република България.

Освен постоянната външна и вътрешна експозиция на музея през целия ден посетителите ще имат възможност да се почувстват като истински пилоти в кабината на свръхзвуковия изтребител МиГ-21. В салона на пътническия самолет Ан-24 любителите на авиацията ще могат да гледат филма „Славният полет над Одрин продължава“.

За малките гости е подготвена играта Летец – откривател, в която ще откриват и свързват определени детайли с експонати от външната експозиция. Малчуганите ще могат и да проявят и творческото си въображение като направят рисунка на тема „Моят празничен ден в Музея на авиацията“.

В 15.00 часа ще се състои тържествена церемония по поднасяне на венци и цветя пред паметниците на загиналите пилоти в Музея на авиацията.

Празника на авиацията и Военновъздушните сили в музея в Крумово! (ГАЛЕРИЯ)



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ