Бивш полицейски инспектор направи плашещи разкрития за Северин! Ето кой е бил баща му

Северин Красимиров
Тези хора са изключително първосигнални. Като полицейски инспектор съм обслужвал този район, това са кварталите Тракция, Захарна Фабрика и Дунав мост. Мога да кажа, че те са на дъното на социалната прослойка. Техният начин на живот определя тяхното съзнание. Това каза в ефира на Нова телевизия адвокат Андрей Желязков, говорейки за средата, в която е израснал убиецът на журналистката.

„Имам една лична теория за себе си, че това е свързано с неговите гени. Биологичният баща на Северен се нарича Северин Зоров Ангелов с прякор Рамото. Преди 12 години аз и моите колеги го задържахме за поредната кражба на цветни метали от района на Дунав мост и го вкарахме в затвора, където той се обеси. Лично считам, че има и нещо наследствено. Тези престъпни гени може и да се наследяват. Единственото нещо, което вълнуваше баща му, беше откъде да открадне, за да си купи нещо за пиене и да пребие жена си, или да се сбие с някой комшия. Те са такива, първосигнални“, каза още Желязков.

Той разкри още, че бащата на Северин не го е припознал като син, затова майка му го е кръстила със своите имена. Баща му по същия начин е бил първичен и агресивен.

Няма данни за съучастник на Северин, категоричен е той. Коментирайки опитите Северин да бъде изкаран невменяем, адвокат Желязков заяви, че това е защитна линия, която няма да издържи по никакъв начин. Тя е обречена на провал.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ