Трусове в политиката! Партията на Валери Симеонов снема доверието си от Волен Сидеров в парламента!

Волен Валери

Партията на Валери Симеонов снема доверието си от лидера на парламентарната група на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров. Това стана ясно от позиция на Националния фронт за спасение на България (НФСБ), изпратена до медиите.

Публикуваме позицията без редакторска намеса:

ПОЗИЦИЯ НА НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

НА ПП НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ

По повод поредното нарушение от Волен Сидеров на решението на Политическият съвет на Коалиция „Обединени патриоти“ от 11.09.2018 г., с което „се одобрява и подкрепя дейността на представителите на Коалицията – членове на Министерския съвет“, подписано от тримата председатели на партиите от Коалицията, НФСБ заява, че:

1. Считано от 17.10.2018 г. народните представители на НФСБ снемат доверието от Волен Сидеров като изпълняващ длъжността Председател на парламентарната група „Обединени патриоти“;

2. Считано от 17.10.2018 г. народните представители от НФСБ ще се представляват от заместник-председателите на партията Валентин Касабов и Борис Ячев;

3. Публичните изявления и поведението на Волен Сидеров в страната и чужбина (вкл. в Русия) по никакъв начин не следва да се обвързват с ПП НФСБ.

17.10.2018 г.

НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ПП НФСБ В 44-то НС:

ВАЛЕНТИН КАСАБОВ

БОРИС ЯЧЕВ

ХРИСТИАН МИТЕВ

ПЕТЪР ПЕТРОВ

СЛАВЧО АТАНАСОВ

ГЕОРГИ КОЛЕВ

ЙОРДАН АПОСТОЛОВ

РОСЕН ЖИВКОВ



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ