Няма такава трагедия! Обесеният бизнесмен оставил предсмъртно писмо: Ето каква е причината да посегне на живота си…(СНИМКА)

Полиция и лента

Предсмъртно писмо до близките си е оставил 54-годишният благоевградски бизнесмен Георги Динков, който бе открит обесен снощи към 20 часа в производствената си база в Кочериново, пише Монитор.

Безжизненото тяло на мъжа е открито да виси под навес, малко след като работниците му си тръгнали от базата в Кочериново. Веднага след подаването на сигнала на място са пристигнали криминалисти и екип на Спешен център. „В такъв случай винаги се работи по всички възможни версии. След направения оглед обаче беше открито и предсмъртно писмо, което е оставил Георги за близките си“, коментираха работещи по случая.

Според запознати причината Динков да посегне на живота си е коварно заболяване, с което се борил от няколко месеца. „Най-вероятно човекът не е искал да е в тежест на близките си. Не е издържал и е решил сам да сложи край на живота си“, коментираха хора от Кочериново.

54-годишният мъж е собственик на фирма “Робифирпласт”, която се занимава с производство на полиетилен и термосвиваемо фолио, рекламни торби за опаковка и пликове.

От няколко години бизнесменът живее в къща, която се намирала в близост до фабриката му в Кочериново. Динков е познат като един от най-добрите инженери в Благоевград. Той е семеен с две деца.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ