Ужасно: Първа снимка на касапина убил десетки, от раните на жертвите падали болтове (Снимки за възрастни)

00

След взрива в Керч полицията обяви, че издирва заподозрян за случилото се. По информация на Telegram-канала „112“, става дума за светлокос мъж на възраст между 20-25 години в сини джинси и зелено спортно яке.

„Снимка на терориста. Този човек се издирва в момента в Керч под дърво и камък. Ако го видите на улицата, бягайте веднага и звънете на полицията“, гласи информация в социалните мрежи.

Всичките ранени при взрива в техникума постъпили в кримските болници, имат минно-взривни рани. „На пострадалите се правят рентгенови снимки – в тях има дребни метални детайли (винтове, болтове)“, съобщават местни журналисти. Под развалините може да се намират още 10-15 души.

По-рано от Националната антитерористична комисия потвърдиха, че в сградата е избухнал взрив от неустановено устройство. В резултат са загинали най-малко 10 души, други 50 са ранени.

По думите на местна жителка, взривовете в сградата са били няколко с неголеми интервали помежду им. „Имаше серия взривове – около четири – в течение на пет минути. На първия и на втори етаж. На първия етаж се намира столовата. Също се чуваха изстрели“, разказа тя.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ