Този октомври игрите на „Спорт тото“ изобилстват от бонуси и бързо нарастващи печалби

vizia

В четвъртък един участник в „Тото 2 – 6 от 49“ ще спечели луксозен автомобил и 5 000 лева към него.

През този октомври се задава есенна вихрушка от печалби от игрите на СПОРТ ТОТО. Общата сума на печалбите за делничния тираж е 6 900 000 лева.

Още в четвъртък може да се превърнете в 97-ия тото милионер или да седнете зад волана на чисто нов автомобил. В 83-ия тираж ви очаква луксозен Форд Мондео и 5000 лева като допълнение към него. Късметлията, на когото ще принадлежи леката кола, ще бъде определен чрез жребий, по време на телевизионното предаване на 18 октомври по bTV. В миналия тираж в гр. Благоевград също бе спечелено ново возило и 5 000 лева за почерпка. Това се случи благодарение на номера на квитанцията, с която е участвал печелившия в играта „Тото 2 – 6 от 49“. Ако мечтаете да сте на негово място, да карате нова кола и да решите финансовите си проблеми, не се колебайте да опитате късмета си в играта.

Освен извънредните печалби, участниците в „Тото 2 – 6 от 49“ ще се борят за джакпота в играта, чиято прогнозна сума вече е 2 950 000 лева. От тотализатора напомнят за втория шанс в играта, който се провежда на следващия ден. Печалбите там са в размер на 130 000 лева.

Освен неустоимите печалби в „Тото 2 – 6 от 49“, другите нарастващи джакпоти в игрите също не са за изпускане. В „Тото 2 – 6 от 42“ джакпотът нарастна до психологичната граница от над 700 000 лева. А в играта „Тото джокер“ с попълването само на три позиции и цифри срещу 20 ст., може да станете по-богат с 40 000 лева. В играта „Тото 2 – 5/35 ви очакват десетки хиляди левове печалби, а чрез жребий ще бъде определена печеливша квитанция, която ще донесе на собственика си сумата от 10 000 лева. Вторият тото шанс на играта е без допълнителен залог, а печалбите може да достигнат до 200 000 лева.“

Тиражът е в четвъртък. Дотогава проверете, дали октомври няма да се превърне в щастливия ви месец, като се включите в моментните лотарийни игри на тотото. Там има печалби, които ще ви зарадват и ще ви дадат възможност отсега да планирате коледната си ваканция.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ