Проф. Константинов и Буруджиева с горещ коментар: Трусовете при Патриотите ще предизвикат предсрочни избори? Борисов ще сдържи ли нервите си

Михаил Константинов

Проф. Михаил Константинов и политологът Татяна Буруджиева коментираха в сутрешния блок на България он ер действията на Волен Сидеров.

„Следващата година имаме два важни избора. Вече евроизборите не са като преди. Между 3 и 4 мандата на евроизборите са под въпрос в момента. Всеки се стреми да ги вземе. Представете си как те ще повлияят на всяка една партия за местните избори после“, заяви Буруджиева.

Проф. Константинов напомни също, че местнят вот е най – важният за страната. „Държиш ли местната власт, държиш всичко. Силата на ГЕРБ е именно в това – овладя местната власт“, заяви той. „Корените на властта са в местната власт. Винаги е било така“, каза още Константинов.

Според Буруджиева, ако продължат партньорите на ГЕРБ по същия начин, може да има и национални избори. „Не се съмнявам, че Бойко Борисов няма да си сдържи нервите, въпросът е как ще постъпи партията му“, обясни тя.

По думите й, ако се стигне наистина до национални избори, ГЕРБ ще постигне нещо, което ще е зле за всички други партии. „Ще се постигне наистина стабилно правителство на малцинството и ще управляват спокойно 4 години“, заяви Татяна Буруджиева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ