Спас Гърневски попиля жестоко Нинова: Където стъпи г-жа Импексова, трева не никне! (ВИДЕО)

спас гърневски

Вместо червени бюлетини Корнелия Нинова ще получи на изборите догодина голям червен картон. Това прогнозира депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски. Той даде специално изявление в кулоарите на парламента, предизвикан от изказвания на Нинова пред електората, че Борисов си отива и оставя държавата разграбена.

Нинова не направи нищо ново, освен да потвърди мнението ми, че наглостта е основна отличителна черта на БСП и най-вече на нейния лидер, коментира Гърневски. И нарече соцлидерката „г-жа Импексова“.

„Да припомня на г-жа Импексова, че разграбването на държавата стартира преди 1989 г., когато БКП разграби парите на държавата и ги прехвърли във външнотърговските дружества.

След това продължи с приватизацията и фалитите на банките, в които участва друг виден социалист – проф. Румен Гечев. Аз го наричам академик, защото няма по-голям академик в света по ограбването на банки – над 20 банки“, каза депутатът от ГЕРБ.

По време на кариерата й като син активист Нинова участва в приватизацията, напомни Гърневски. И отсече: „Където стъпи г-жа Импексова, трева не никне“.

Гърневски напомни и за Пловдивския панаир, и за червените куфарчета. И обясни, че това е било практика до 2009 г., когато „за радост на народа дойде политическа сила, която вече 9-а година лекува раните на България след този грабеж“

БСП да говори за промяна и нова визия е не само наглост и арогантност, защото те са сценаристи на разграбването на България, продължи Гърневски. И препоръча на червените да „възнаграден народа, като го освободят от присъствието си на политическата сцена“.

ГЕРБ: Корнелия Нинова ли ще говори за разбита държава?

Публикувахте от Политическа Партия ГЕРБ в Четвъртък, 18 октомври 2018 г.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ