Извънредно: Кървав инцидент смрази София, обезобразиха възрастна жена

1498480779-1495100676-kol

Смразяващ кръвта инцидент е станал преди минути в столичния квартал „Красно село“.

По думите й всичко се е разиграло на улица „Ген. Стефан Тошев“ и по-специално на спирката от градския транспорт, която се намира край 20 поликлиника.

„В един момент чухме зловещи писъци и крясъци. Те идваха от към автобуса, който бе на спирката. Щом погледнахме видяхме зловещата картина“, разказва очевидка..

По думите й вратите на рейса били затиснали двата крака на възрастна жена.

„Не знам дали е станало докато жената е слизала или се е качвала, но автобусът, който бе от линия 204, явно я бе затиснал и потеглил, а шофьорът изобщо не е и разбрал какво е станало, докато не започнаха всички да пищят“, спомня си още очевидката.

Рейсът веднага спрял. Жената обаче вече била в безсъзнание. „Краката й бяха счупени – личеше си, мятаха се като на парцалена кукла. Горката жена едва дишаше“, казва очевидката.

Веднага на място били извикани медици и полицаи. Лекарите по спешност откарали жената към болница, но според читателката ни те казали, че има сериозна опасност за живота й.

Пристигнали и полицаи, който тепърва ще уточняват виновниците за зловещия инцидент.

Състоянието и самоличността на тежко пострадалата жена все още не са ясни.

Източник: „БЛИЦ“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ