Потрес! Сузанита се надупи за мръснишки СНИМКИ в еротично и полупрозрачно бельо!

Сузанита

Сузанита пак скандализира. Щерката на Орхан Мурад не се интересува от общественото мнение и живее по свои правила. Поредното доказателство за това са горещите й снимки по бельо.

Брюнетката пусна кадри в личната си страница в социалната мрежа, на които е сложила полупрозрачно перверзно бельо. Провокацията й обаче не спира дотук. На някои от снимките Сузи позира смело вирнала дупе и кършейки се върху диван.

Мурадова наскоро се раздели с гаджето си, но видимо преживява нещата доста лесно. Тя първо смени цвета на косата си, после понаблъска още хиалурон в устните си, а за финал понарисува и още по тялото си с различни татуси. На въпросите на феновете си относно краха на отношенията с бившата й изгора, тя отказва коментар.

Явно за да покаже, че е скъсала с всичко старо и си дава ново начало, Сузанита реши да изтрие всичките си снимки от социалната мрежа, а да започне да трупа нови кадри начисто.

Източник: БЛИЦ



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ