Ваня Червенкова скочи на Валери Симеонов: Това вицеподобие ли ни управлява?!

1539936973-fvvv

Бизнесдамата Ваня Червенкова разкритикува остро вицепремиера Валери Симеонов, видя БЛИЦ. Причината е, че лидерът на НФСБ заяви, че протестиращите майки са група кресливи жени с уж болни деца.

Една от бившите звезди във „ВИП Брадър“ атакува словесно политика с много силни думи в типичен за нея стил.

Вижте какво написа Червенкова във Фейсбук, като приложи и колаж:

СИСТЕМАТА ЛИ ГО УБИ ТОЯ…????

Това “УЖ ВИЦЕ” ли ни управлява по дяволите??????????????? Аз и Вие всъщност на това “УЖ ПОЛИТИЧЕСКО ВИЦЕПОДОБИЕ“ ли си даваме данъците, за да му осигурим заплатите, бонусите, лимузините, НСО охраните и командировките??? Този ли говори за “ КРЕСЛИВИТЕ ЖЕНИ” без “ МАЙЧИНСКО ЧУВСТВО”и за “ УЖ БОЛНИТЕ ИМ ДЕЦА” , които изманипулирали обществото… Аз бях сред тези деца и тези майки и зная отлично за какво говорят те… ТОЗИ ТУК … има ли кой да го спре за идиотския шум, който вдига и безапелационно изрича обида след обида… А всъщност защо не му се заведе един общ иск от името на всички КРЕСЛИВИ ЖЕНИ , на които толкова им отсъства “ майчинското чувство”???? Този Верно ли си е повярвал толкова или аз нещо съм се трогнала в повече?? Джуди Халваджиян … отличен материал !!! И да припомня- ДЪРЖАВАТА, нейните ресурси, нейният бюджет и всичко в нея принадлежи на НАРОДА, а не на хора, които очевидно са си я взели за частна собственост , а нас третират като малоумни плебеи.. Айде стига вече… Идвате ни в повече!!!

Междувременно стана ясно, че майките на деца с увреждания от палатковия лагер пред парламента отправиха призив през фейсбук всички последователи в София на движението „Системата ни убива“ да се съберат пред Народното събрание. В момента майките са в парламента и отказват да излязат оттам докато вицепремиерът Валери Симеонов не дойде и не се извини за казано от него в телевизионно интервю, в което е използвал думите „кресливи“ и „спекулиращи с уж болните си деца“.

Една от тях – Валентина Христова, заяви: „Ако у вицепремиера е останало нещо човешко, да си подаде оставката, защото няма как в една „уж нормална държава“, един „уж човек“ да заема такъв висок пост, да говори по такъв начин за хората, които са го избрали. Не, че това по някакъв ще смекчи глупостите, които изговори. Нека да дойде, да застане тук до моето дете и да ми каже, че аз съм една „креслива“ майка на „уж болно“ дете, която манипулира детето си в студ и пек или там каквото беше казал. Може той да е лечител и да направи така, че детето ми да е „уж болно“, а да не е всъщност“. Майките настояха премиерът Бойко Борисов също да вземе отношение по казаното от Валери Симеонов и незабавно да го отстрани от поста. От вчера вицепремиерът е на посещение в Унгария и ще се завърне утре.


One comment

  • Велислав

    19.10.2018 at 15:48

    Зле поддържан ТРАВЕСТИТ!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ