След екшъна с пребити полицаи от роми, Младен Маринов категоричен: Ние прилагаме нулева толерантност към…

Младен Маринов

За съжаление това не е втори случай. Ситуацията е такава, че такива случаи за съжаление ще има. Ние прилагаме нулева толернтност към такива нарушения – говорим за нарушения от типа за силна музика. При всяка такава намеса се стига до такъв случай. Разпоредил съм при такива действия да се прилага законът с цялата му строгост. Няма да позволя нападение над полицай, докато той си изпълнява служебните задължения. Така вътрешният министър Младен Маринов коментира поредното нападение от цигани над полицаи.

Припомняме, че побеснели цигани нападнаха и удряха полицейски служители в сливенския квартал „Надежда“, след като униформените се отзовали там на сигнал за силна музика.

„Полицаят, като отива на такъв сигнал, първо трябва да е оборудван. Трябва да работим и в насока да се изпълняват полицейските разпореждания“, допълни той.

„Все още заместник-главният секретар изпълнява задълженията“, отговори Маринов на въпрос на ПИК дали вече има готова кандидатура за главен секретар на МВР.

По случая с убийството на Виктория Маринова, вътрешният министър каза, че има събрани още доказателства, че именно Северин Красимиров е нейният убиец.

„Предложихме им да пуснат жалба, колегите работят. За мен това е недопустимо“, каза вътрешният министър по повод на нападението над екип на телевизия „България он еър“ снощи.

„По спомен се сещам за едно произшествие с автомобил с десен волан, това е въпрос на законодателство“, коментира Младен Маренов инцидента в Своге, при който кола с десен волан удари 19-годишен младеж на пешеходна пътека.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ