Ужасяващи подробности за убиеца размазал главата на жена си с чук! Ето кой е той…

Полиция и лента

Живеещите на ул. „Антон Иванов” в бургаския кв. „Сарафово“ са потресени от новината за смъртта на тяхната съседка Янка, която била много приятен и кротък човек. Тя и убиецът й имали дългогодишен брак и общо дете, което обаче отдавна не живеело при тях. И двамата, според съседите, били на възраст между 60-65 години.

Янка имала и две деца от първия си брак, които живеели в Германия от 1990 г. Те още не знаят какво се е случило с майка им. През последните години Манол имал проблеми с психиката и веднъж е лежал в болница за това, разказват хората, които ги познават.

Противообществени прояви обаче е нямал, редовно поздравявал и никой не е допускал, че може да се стигне до подобна драма. Янка била изключително възпитана жена, лятно време работела в заведение в Равда. Двамата не са местни жители. Дошли в квартала около 1985 г. Построили двуетажната си къща, а след това до тях триетажна сграда с мансарда е построила сестрата на Янка, разказва „Флагман“.

Убиецът на Янка все още е вътре и се разпитва от психолози. Криминалисти разпитват и съседа, който от 30 години живее срещу злополучната къща

Според някои от свидетелите, те често виждали Манол да опитва да полива цветята в градината, вземайки зведро с вода от кладенец-имитация. Кладеницът се намира пред самата къща и в него никога не е имало вода. Но това било единственото нещо, което го издавало, че не е добре.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ