Скандал в парламента: Нона Йотова шашна парламента – снима баджаци по време на дебатите за вота

Заснемане

Депутатката от левицата Нона Йотова се изживява като папарак, вместо вече да добие съзнание на народен представител и член на комисията по култура, вида ПИК. Докато в зала се обсъждат много сериозни въпроси около вота на недоверие на собствената й парламентарна група по темата „Здравеопазване“ Йотова смая колегите си, снимайки…..баджаци!

Снимка с бедрата на външната министърка Екатарина Захариева и на министъра на правосъдието Цецка Цачева лъснаха във Фейсбука на актрисата. „Много е важно полата на чичо Цецка да е къса и Катето пак да е без сако“, добави към фото попадението си избраничката на червения народ.

Това не е първия „папарашки удар“ на Нона Йотова. Преди време тя засне бедрата на журналистка в нестандартен чоропогащник и пак изтри поста си след натиск от страна на гилдията.

Как е възможно депутат, та макар и от артгилдията, да има претенции за култура и да се занимава с такива нелепици, недоумяват колегите й от различни парламентарни групи.

Народен представител от Комисията по култура да снима баджаци по време на вот на недоверие?! Щеше да е много смешно, ако не беше толкова тъжно.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ