Малтретираната сексуално адвокатка изригна с нови брутални разкрития за изверга, който я нападна! (СНИМКИ)

Каменарска1

Мъжът, който вчера нападна адвокатка в офиса ѝ в София, е задържан за 72 часа, съобщи прокуратурата. Нападнатата жена е адвокат Валентина Каменарска, а нападателят е 35-годишният Евгени Костов.

Според прокуратурата той се опитал да я изнасили, като я вкарал в санитарното помещение, натиснал главата ѝ към земята, запушил ѝ устата и започнал да я души, след което ѝ нанесъл удари през лицето. Костов не успял обаче да осъществи замисленото, защото адвокатката успешно оказала съпротива.
В понеделник прокуратурата ще поиска постоянен арест за 35-годишния мъж.

Каменарска също съобщи за задържането му в профила си във „Фейсбук” и разкри как се чувства след инцидента:

„Евгени Емилов Костов е задържан за 72 часа. мярката му за неотклонение ще се гледа в понеделник. Силно се надявам,че няма да бъде пуснат. И изобщо не ми пука за личните му данни. Иска ми се да намеря снимка, за да е разпознаваем за всички. Защото независимо от това, че МВР и всички по веригата действаха изключително бързо и бяха страшно съдействащи, този ще бъде навън скоро, освен ако не е осъждан. Пиша тук, сега , защото мисля, че е важно да дам знак-защото искам да разберат всички жени,че не трябва да мълчим! Не трябва да ни е срам! Не ние бием и изнасилваме.И защото този човек ми каза,че не му е за пръв път. И ако се окаже неосъждан, ще е защото някой си е замълчал-от срам. Точка.
Сега ви оставям и се надявам,че няма да бъда търсена за интервюта и за да ме питате как съм. Зле съм и изтощена. Не съм спала от 30 часа , не съм яла също от толкова и няма част от тялото, която да не ме боли. Надявам се това да е достатъчно изчерпателно.“, написа тя в социалните мрежи.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ