Георги Марков бесен и гневен в ефир! Водещата притеснена: Тревожа се за пулса ви и за вас…

Георги Марков
Аз считам, това е лично мое мнение, не се ангажирам с ГЕРБ. че подмяната на смъртното наказание в закона е грешка. Това заяви бившият конституционен съдия Георги Марков в „Събуди се“.

„Скоро може и да го върнат в Европа. Ако ние обаче го върнем сега, ще ни привикат и ще ни наложат санкции“, добави той.

Марков се разгневи заради бежанците, които са на територията на Европа и остро укори Меркел, като пламенно опита да защити тезата си. „Защо Меркел не пита хората дали искат в страните им да влизат някакви с брадви?!“, запита гневно той.

Мира Иванова пък се притесни за бившия конституционен съдия и вдигнатия му адреналин: „Разтревожих се за вас и вашия пулс. Мисля, че е добре да сменим темата“, поде тя.

„Няма как да съм безпристрастен и да няма емоция в това, което казвам“, отвърна й Марков.

„Политическата реалност в Европа наподобява силно 89-та година. Тогава имаше криза в Из Европа, падна Берлинската стена. Сега има криза в Западна Европа. Макрон се опитва да из ХДС на Меркел срещу националистите, но в самата Франция той има много сериозни проблем“, заяви той.

„Борисов за втори път отказа да изгони руски дипломати по случая „Скрипал“, защото знае, че по конституция всеки е невинен, до доказване на противното. Той не се превърна в министър-председател – следовател. Няма какво да разследва доказателства. Неговата работа е да управлява страната“, каза Марков.

Бившият конституционен съдия призна, че не е запознат добре с казуса с изказването на Валери Симеонов, но той е назначен от Борисов и, ако премиерът реши, може да го отстрани. „Не ми е работа да коментирам тези неща“, завърши той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ