Покъртително! Нова атака към смелите майки: Вие сте гнусни егоисти, децата ви са удобно извинение, за да не работите нищо

706-177282-1_wide

Натали Стефанова, болна от ДЦП (детска церебрална парализа) изригна срещу смелите майки, които се борят за своите деца с увреждания.

Ето какво написа тя (публикуваме съобщението без редакторска намеса):

Хайде и аз да се изкажа за майките, защото много мълчах, неискайки да се намесвам.

Аз съм с ДЦП, реализиран човек, без някой да ми помага! Къде ми е било трудно, къде-не, моя си работа, оправих се и не мрънкам!

Само че…израснах в санаториум.

Сега ще ви разкажа за санаториума.

Майка ми беше една от малкото, които беше отишла да си лекува детето. Жените там са изоставени от мъжете си, от малки градове са и им е удобно да са в санаториума. Там имаш храна, топло, процедури, а след 22 ч, когато заключат санаториума, пият на воля.

Малко са майките, на които наистина им пука за децата им. Една от тях е леля Цеца. Но като леля Цеца са единици. Повечето са недое.ани к.рви, които не знаят за какво мрънкат, при положение, че децата им не могат да се хранят дори сами.

Чудото, дето го чакате, няма да стане! Вие сте егоистки! Заради вас “здравите” инвалиди се борим. На повечето от вас е било казано, че ще родите болно дете и ви е казано да направите аборт! Гнусни егоисти!

МРАЗЯ ЖЕРТВИ! С ДЦП съм! Не толерирам поведението на г-н Симеонов, но съм и против това, което се случва. Дайте пари на хора с увреждания, обаче – които могат да мислят и тия пари ще ги удвоят и утроят. Дайте пари на един Rosen Karamfilov, дайте пари на Polly Mihailova, Yordan Stoyanov Stoyanov – талантливи хора, с акъл.

Престанете да храните майки, на които децата им са удобно извинение, за да не правят нищо. Ооо да, и тия дето ги тагнах са с ТЕЛК-ове, ама някакси са супер добре реализирани. Майките ни навремето не се интересуваха кой ще им го завре, спрете с глупостите.

За какво ги искате тия пари, при положение че детето ви не разбира какво се случва около него? Защо бе!? Защо въобще висите по санаториумите и тормозите рехабилитаторите с нещо, което няма как да се оправи, пък тормозите и Държавата!

Вашите деца са като кола, която няма двигател, а вие мрънкате за нови гуми. Срам! Взимате от парите за култура, от хората, които са работили десетилетия, за да пуснете едни пари в кенефа. Защото “вложението” в повечето такива деца е нищо повече освен пускане на много пари в кенеф и дърпане на казанчето!

Истината боли! Извинявам се, че съм с ДЦП и съм се реализирала. Ама, както казах, на майка ми й беше по-важно АЗ да съм добре, а не кой ще й го завре. И, както казах, такива като мама още от преди години бяха малко.

Децата е видно, че са болни, ама на майките УЖ им пука. Наистина не знаете на какво съм се нагледала. Отидете един ден съд скрита камера в СКК Момин Проход, пък вижте какво правят горките майчици. Който хванат от мъжки пол, преспива в “болницата” (вкаран нелегално), пиене, ядене всяка вечер. Понеже са от дълбоката провинция и не знаят какво е к*каин, та за това не са си вкарали и това. Иначе от “Българската Коледа” пари бол, ако знаеха, и това щяха да си го позволят. А историята помни случай, в който “майчица” слезе по един улук, защото санаториумът заключен, а любовникът – долу. Мъка брат, мъка….ама не по болното дете…

Да не говорим, че познавам и майки със собствени фирми, на които децата им са умствено развити до акъла нейде в първи клас, втория срок, но които си назначиха същите отрочета на работа, на максимална осигуровка и съответно на УЖ големи заплати, за срок от 1 година, за да ПРЕЦАКАТ държавата и децата им да взимат ТАВАНА на пенсиите, а всъщност същите не могат и името да си кажат. Тия майки навремето ми се подиграваха и ми казваха: “Ти си луда да работиш, бе! Намери някого да те “осигурява на 2000 лв., след една година ще взимаш 700 лв. пенсия“ (преди беше толкова, в днешни дни навярно е повече)…

Нямам против да се промени закона, има хора, за които е жизнено важно. Само че предлагам да има селекция – ментално увредени, физически и едновремено ментално увредени да не получават нищо. Майките-егоистки, които искат да си гледат живи кукли, да си ги гледат със собствени средства. Има интелигентни, млади хора, които се нуждаят от лични асистенти, има хора, на които са им нужни пари за лекарства, има хора, които им трябват пари за трансплантация…хора, които с малко финансова помощ ще бъдат много, много полезни на тази държавица.

Знам колко жестоко звучи, но живите трупове не са полезни, сори!

П.С. Имам снимки как се веселят “горките” майки…


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ