Рокадата е факт! Заместничката на Лора Крумова е във вихъра си, днес е нейният… (СНИМКИ)

Лора Крумова

Рокадата в ефира на Нова телевизия вече е факт. След като Лора Крумова официално излезе в отпуск по майчинство ново лице вече буди зрителите в събота и неделя. Това е Мартина Ганчева. От Нова телевизия преди дни обявиха, че тя се присъединява към екипа на „Събуди се“, но днес е нейният дебют в предаването.

Брюнетката досега бе позната на зрителите като репортер.

Мартина Ганчева е журналист със задълбочени познания в сферата на международните политиче отношения, историята и литературата, следи отблизо културния живот в България и Европа. Професионалният ѝ път започва в БНР като стажант, а първият досег с телевизията се случва пр 2004 година в телевизия „ДЕН“.

В последните 7 години е била водещ и продуцент в Bulgaria ON A Тя е единственият български журналист, правил интервю с Траян Бъсеску като действащ президе на Румъния. Преводач е и на автобиографията на настоящия румънски президент Клаус Йоханис Пред микрофона ѝ са заставали еврокомисарят Вера Юрова, заместник-председателят на Европейската комисия Юрки Катайне и редица евродепутати, сред които Моника Маковей и Ска Келер.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ