Рекордна кражба на пъпа на София: Фокусник открадна „Ролекс“ за 90 бона! Няма да повярвате как

ролекс

Фокусник открадна ултраскъп Ролекс за 90 000 лв. от магазин на пъпа на София, и то пред очите на на продавача и охранителя. Рекордната кражба като от филм за илюзионисти се разиграла миналата седмица в лъскав бутик на бул. „Витоша“, пише „Телеграф“.

Сигналът е подаден в полицията и в момента се води разследване, а извършителят се издирва, потвърдиха от СДВР.

Чужденецът, издокаран в стилен светъл костюм и тъмна риза, влязал в магазин на „Витошка“ и започнал да оглежда скъпите часовници. По правилник, който се спазва във всички обекти с маркови бижута и аксесоари, вратата се заключва, щом клиентът гледа и пипа стоките. Така станало и в този случай. Охранителят на обекта врътнал ключа, а чужденецът седнал на една маса и започнал да иска различни модели часовници.

Погледът на измамника се спрял на „Ролекс“ за 45 000 евро. Фокусникът омайвал продавача близо 40 минути с приказки и въпроси за отделните аксесоари.

След дългото омайване, чужденецът обещал да купи определен часовник, дори оставил 100 евро бакшиш за доброто обслужване и обещал да се върне до броени часове, след като изтегли пари. Никой не успял да види как ловко бутнал тузарския „Ролекс“ в джоба на сакото си.

Охранителят му отключил вратата, той тръгнал и повече не се върнал. След минути продавачът установил, че липсва часовникът за 90 бона и позвънил незабавно на полицията.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ