Вече няма и следа от Мариана Векилска! Калин Врачански съмнително близък с… (СНИМКА)

векилска врачански

Участието му в „Като две капки вода” преди 2 години донесе двоен дивидент на Калин Врачански – признанието за най-добър имитатор и приятелството на Невена Бозукова-Неве. Русокосата актриса стана шампионка във второто издание на шоуто, но се навърташе и в третото, което беше спечелено от екранния Камен Касабов от „Стъклен дом”. Седейки редовно зад кулисите, блондинката влезе под кожата на колегата си от Роман и с всеки изминал ден двамата ставаха все по-близки. Днес са буквално неразделни и има съмнения, че са интимни.

Калин и Неве толкова милеят един за друг, че взаимно си уреждат роли и участия. Понастоящем те играят заедно в две постановки – „Горещо” на Асен Блатечки и „Смях в залата”. С въпросните спектакли двамата редовно изнасят представления в София, но и из цялата страна. За гастролите из България пътуват с една кола, сякаш са семейство.

Онзи ден Врачански и Бозукова отново тръгнаха съвместно за провинцията. Малко преди да излязат от столицата луксозното бяло ауиди на Калин спря на бензиностанция за зареждане с гориво и стана ясно, че в колата има и трети човек – червенокоса дама, вероятно също актриса. Докато им пълнеха резервоара, шампионите от „Като две капки вода” си напазаруваха храни, напитки и дъвки. Третата пасажерка не ги придружи до магазина, а остана да ги чака в лимузината. Цялата сметка плати Калин, който е известен със стиснатостта си, но към Неве явно е щедър. На 45-годишната си приятелка Врачански дори купи от най-скъпата минерална вода, видяха през „далекобойните” си обективи папараците на „Уикенд”.

Фотографите не за първи път снимат заедно колоритната Теменужка Балабанова от „Етажна собственост” и Камен Касабов от „Стъклен дом” в опасна близост. През май бившата съпруга на продуцента Краси Ванков попадна на фокус, докато се кискаше край Сатиричния театър с 37-годишния си колега от Роман. В компанията им тогава беше и друга популярна личност от малкия екран – Милена Маркова – Маца.


One comment

  • Милен

    22.10.2018 at 9:46

    Въобще какво ни интересува живота на тези богаташи ?????

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ