Помните ли скандалната мис България Тамара Георгиева? Спипаха я в мръсна лъжа, скандалът е огромен!

мис-българия
Мис България 2017 година Тамара Георгиева, известна като миската с големия нос, подведе обществото, споделяйки, че е коронясана за „Мис Планет 2018“ за красота, титла, с която в действителност се е окличила украинката Елена Фирут, твърди „Телеграф“, позовавайки се на светския сайт lifeonline.bg.

Конкурсът „Мис и Мистър Планет 2018“ раздава по четири първи награди – две за мъже и две за жени, съответно в категория „Красота“ и втора категория „Талант“. За Мис Планет Красота журито избрало представителката на Украйна, а първата й подгласничка е от Грузия. Най-вероятно, за да се докаже, че е способна да спечели и друг по-мащабен форум, нашенката се самопровъзгласи за победителка в надпреварата за красота, премълчавайки, че е участвала в конкурс за таланти. Слуховете гласят, че Георгиева не е единствената участничка от България в конкурса, състоял се в хотел в Тбилиси.

Самият конкурс пък е собственост на Ирина Папазаова, която притежава правата и на „Мис Бъглария“.

Правото да участва във форума в Грузия елинпелинската девойка спечели, след като грабна короната на „Мис България“ миналата година. За пръв път в историята на конкурса награждаването предизвика гнева на голяма част от обществото, което заяви, че Георгиева не заслужава този приз. Веднага след звездния миг в живота на Тамара, тя преживя най-големия си кошмар. Дългокраката моделка бе сравнена с Баба Яга.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ