Нови подробности за ареста на Гаргата, в капана на ГДБОП се оказали и още мутри с характерни прякори!

Небезизвестният наркобос Атанас Мечев-Гаргата от Разлог, който само преди няколко месеца бе арестуван заради групово изнасилване в София, отново е задържан при акция на ГДБОП по линия на разпространението на наркотици. При акцията са задържани още поне петима души.

Групата е спипана в известната механа „Македония“ в Добринище, собственост на местния бизнесмен Малин Галчев. Спецченгетата нахлули в заведението малко след полунощ в събота срещу неделя, пише Struma.bg. Момчета от курортното градче споделиха, че няколко човека са били изведени навън с белезници и проснати на земята на паркинга пред механата.

От заведението отказаха коментар. Млада жена, която се представи като управител, заяви, че собствениците са извън града, а тя не е упълномощена да дава изявления, но не отрече за арестите.

От полицията на този етап не дават официална информация по случая. По непотвърдена такава освен Мечев са арестувани още Дамян Марчев, по прякор Мането, Ангел Захов, по прякор Чушката, и Борислав Прешелков, и тримата от Разлог, както и двама израелски граждани.

Всички са били една компания – гости на механата в Добринище, където са спипани и арестувани от спецченгетата. Дали Гаргата е бил в компанията не стана ясно.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ