Трагична вест: Почина синът на Златко Баретата!

баретата син1

Синът на Златомир Иванов – Баретата е починал днес. За смъртта на Алекс съобщи негов приятел, който публикува тяхна обща снимка в социалните мрежи. Под фотосът той е написал: „Днес си отиде един скъп за нас човек! Винаги усмихнат, добър и обичащ всички! Винаги ще си с нас Братко! ОБИЧАМЕ ТЕ!!!“. Другарят на Алекс не споменава причината за инцидентната му и внезапна смърт.

Известно е, че Алекс страдаше от хронично заболяване на кръвта, което близки до семействното потвърдиха пред ПИК, че е било причина за смъртта му. Той е по-големият от двамата синове на Баретата.

Припомняме, че младежът имаше буен живот и неведнъж влезе като герой в криминалните хроники. Последното му сбиване бе през 2016 година в хитово заведение в столицата, където покойният вече Алекс си размени юмруци с друг известен милионерски син – Георги Станоев – Малката Бирма, който в момента се издирва от властите на реда.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ