Гнусно! Точно този неуспял рекетьор ли трябваше да обязди майките пред Парламента!?

protest

Десетина майки излязоха вчера на протест пред Народното събрание. И веднага бяха обяздени! От тези, дето живеят все на нечий чужд гръб. На тях не им пука кого яхат, важното е да има какво да доят.

Първи вчера до майките се строи бай Тома!

Нагло е, когато държавата е заделяла за теб по 20, по 30 милиона на сезон, за да броиш глухи патки, когато е давала на жена ти по 40, по 50 милиона, за да лекува сипаничави лалугери и заради това не е имало пари за майките, сега да цъфнеш на протеста им.

Нагло е точно милионерът Тома, когото истинските природозащитници титулуваха неуспял рекетьор, днес да врещи до бедните майки.

Леко е и идиотско, защото на практика крещиш срещу себе си, срещу побратимите ти, заради които все не се намираха пари за майките на тези деца.

Шизофрения е от понеделник до петък да си по плочките и да викаш срещу правителството, а в събота и неделя да чакаш на опашка пред кортовете в Банкя , за да сърбаш кафе с Началника.

Но да се върнем на майките.

Дават ли си сметка, че приобщавайки към протеста си такива като Тома, те стават като него, не той като тях? Не може да търсиш обществена подкрепа, когато лице ти е зеления „Бин Ладен”?

Дават ли си сметка, че „майчинското” им увисва във въздуха, когато главни негови поддръжници са педеХрастите, гравитиращи около Томата. Как така те хем подкрепят джендерското, хем… майчинското?

Дават ли си сметка майките от Пиринско, че до тях на площада са шпиц-командите, чиято единствена цел е да убият бизнеса на техните мъже, бизнес, с който държат децата си живи!?

Въобще даваме ли си сметка, че някои станаха милионери от това да яхват протести!

Без значение за Пирин, за майките или за джендерите…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ