Див екшън във „ВИП Брадър“! Кали влезе извънредно в Къщата, за да „шибне тупаница“ на… (СНИМКИ)

сцена1

„Аз исках да вляза да ти шибна една тупаница, но това ще доведе до някакви последствия. Сега искам да се извиня пред камерата на твоите родители за всичко, което ще кажа.“ Така започна бясната си тирада срещу Ричард – фолк-певицата Кали, след като влезе извънредно в къщата на „ВИП Брадър“.


„Ти си зле възпитан. Хората се ужасяват от твоите стратегии на гърба на едно крехко момиче. Цяла България в момента мисли, че си супер жалък. Ти се подиграваш на гърба на една жена. Какво можеш да кажеш ти в своя защита. Как показа ти, че държиш на това момиче, защото тя се е влюбила в тебе. Сега ако си мъж ще излезеш от тая къща. Захвърли щита от SDI, защото никой друг освен теб не заслужава да излезе от това предаване.“, нареждаше певицата „Мистър София“.

Кали обаче не спря до тук. Тя се обърна и към Роузи, която през цялото време стоеше стреснато в ъгъла. „Роузи, как можа да се влюбиш в тоя мъж заради такива като теб има жени, които търпят домашно насилие.“За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ