Горещо! Владимир Каролев разобличи протеста на майките: Публична тайна е, че партии…

Каролев

Интересен пост публикува икономистът Владимир Каролев по повод протестите и кой как разбира думите на Симеонов.

„Мисля си, че който иска да помогне на деца с увреждания и/или на бездомни деца, може да направи дарение. И да го прави редовно. Макар и с малки суми, ако не може да си позволи. А не да плаща за черни знамена и подобна бутафория като на снимката. И да, всеки има право да протестира. И семействата с деца с увреждания имат нужда от помощ. Но не само от държавата. Но всеки има право и да говори каквото си иска. И по делата им ще ги познаете. Не по приказките. Че “език мой, враг мой” се случва на всеки. От личен опит знам“.

В отговор на един от коментарите под поста си Каролев разказва, че е минал покрай протеста и се е убедил, че с децата с увреждания се правят политически искания. „Днес минах покрай протеста : една “майка” (не знам даже дали е майка), която познавам от периода, в който ДСБ бяха в Реформаторския блок, и тя викаше оставка. Публична тайна е, че и от други партии пращат майки и бащи… Пак казвам, по делата им ги познавам“, заявява Каролев.

Самият Каролев бе нападнат за даренията и разкри, че Валери Симеонов, който обвиняват в непростими грехове и обиди, всъщност не веднъж е правил огромни дарения и е помагал за лечение на болен човек.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ