Извънредна новина за Северин Красимиров от съда във Велико Търново

1539936632-980x551-1539936486

Както се и очакваше, наложената най-тежка мярка за неотклонение „задържане под стража“ на обвинения в жестокото убийство на Виктория Маринова от Русе-Северин Красимиров не е обжалвана пред Апелативният съд във Велико Търново, съобщава „Труд“.

Законовият срок за обжалване и протест на становището на Окръжния съд в Русе пред апелативната инстанция, изтече в сряда. На 18 октомври на 21-годишния задържан официално бяха повдигнати обвинения за изнасилване и убийство.

Северин бе екстрадиран и пристигна от Германия на 17 октомври вечерта. След това веднага беше отведен за среща със служебния му адвокат и за разпит.

В ареста съдебен лекар е прегледал Северин и му е взета ДНК проба за разпоредените във вразка с разследването на зверското убийство на журналистката експертизи.

Припомняме, че 30-годишната административна директорка на русенската телевизия ТВН Виктория Маринова бе открита изнасилена и убита на 6 октомври на крайбрежната алея на Дунав. Дни по-късно в германски град Щаде бе арестуван Северин Красимиров, който се опитал да се скрие при майка си. Германски съд разреши екстрадирането му и той бе върнат у нас. Докато беше в Германия, 21-годишният мъж призна, че е убил, но не и че е изнасилил Виктория. Когато се върна у нас той посочи на разследващите къде е скрил телефона ѝ. На Северин са му повдигнати обвинения за изнасилване и убийство.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ