Ужасна трагедия: Хубавата Елена, която загина в катастрофа на „Тракия“, оставя две деца сирачета

631870a3ddcd40cdfb7f76ab2aec879b

Загиналата при зверския инцидент на АМ „Тракия“ 31-годишна жена е Елена Трендафилова от с. Ясна поляна, общ. Приморско, предава Флагман.бг.

Вчера в късния следобед младата жена се връщала от София, когато в района на 258 км загубила управление над Пежото, което излязло от пътното платно и се преобърнало. При ударите колата буквално се е размазала, Елена издъхнала на място.

Трагедията преобръща живота на семейството й за секунди. Само няколко часа преди катастрофата Елена е изпратила мъжа си на гурбет. Те заедно пътували до София, откъдето мъжът й Стоян тръгнал за Белгия. Преди три месеца той започнал работа там – карал тирове.

„Семейство за пример бяха. Обичаха и се уважаваха като в първите си години. Отглеждаха децата си с много любов. Четиримата бяха неразделни – ходеха навсякъде заедно. Елена работеше в магазин за хранителни стоки в селото, но на Стоян му се наложи да замине за чужбина, за да осигури по-добър живот на семейството си“, споделя близък на семейството.

Елена родом е от Айтос, но преди 15 години със семейството й се преместили в китното странджанско селце. Няколко години по-късно се е запознала с любовта на живота си – Стоян Киров, от когото има две деца – 8-годишно момиче и момче на 5 годинки.

„Цялото село е съсипано, не сме спали цяла нощ. Всички сме в шок, трагедията е много голяма. Чакаме да върнат тялото, за да я изпратим в последния й земен път. Стоян се върна веднага щом разбра за инцидента. Децата им плачат неутешимо, как ще се справят с тази болка – не знам. Бог да им е в помощ!“, сподели почернен съсед.

Все още не са ясни причините за кървавия инцидент на магистралата. Катастрофата е самостоятелна, нямало е спирачен път. Разследващи предполагат, че Елена се е разсеяла за секунди, заради което е загубила управление над возилото. Тялото на младата жена ще бъде транспортирано днес в с. Ясна поляна. Утре близките й ще си вземат последно сбогом с трагично загиналата майка на две деца.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ