Бившата приятелка на починалия син на Златко Баретата разплака мрежата (Снимка)

1540385192-fnnn

Казват, че домът е човек. Моят дом се разруши. Но, за шест години аз бях облагодетелствана да бъда до Теб. Моят храм! Ти беше, и ще останеш – любовта, усмивката, съзнанието, страха, тъгата, опората, живота ми! Това написа в социалните мрежи Никол Толева, бившата приятелка на починалия син на Златомир Иванов – Баретата Алекс.

Припомняме, че момчето е страдало от рядко заболяване на кръвта.

„Помогна ми да израстна! Да се науча да бъда добра и справедлива, какъвто СИ самия ти! Няма думи, които ясно изразяват чувствата, които изпитвам към теб! Нито пясъкът, нито водата, нито въздухът могат да се сравнят с големината на нашата Обич. Обичахме се през всяка усмивка, също толкова силно както и през всяка сълза. Така и сега, Алекс, ще минем и през това, защото ти си най-силният човек, когото някога познавах, а аз се научих да бъда такава заради теб! Смъртта може да ни е разделила сега, но в сърцето ми ти ще си жив вечно! Ти ме наричаше своя ангел, а сега ти ще бдиш над мен! Обичах те преди, обичам те сега и ще те обичам завинаги !! От земята до небето и обратно на зиг-заг!“, написа още Толева в Инстаграм.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ