Приятелят на жестоко убитата Виктория разплака България: Двамата мечтаехме да имаме деца!

Заснемане

„Виктория ми сподели, че желае да имаме дете и да заживеем заедно. „Искам пак бебе“, ми каза в откровен разговор. Не успяхме да го дочакаме!“

С тези думи започва разговорът с приятеля на жестоко убитата журналистка Виктория – Ивелин Кръстев, който проговяра първо пред столичен ежедневник.

40-годишният мъж е собственик и управител на фитнес зала във Варна. Заедно с Вики са на крилете на любовта от половин година. Не успяват да заживеят заедно и да си имат дете, каквото голямо желание изповядва в искрен и задушевен разговор с него приживе Виктория. Копнежите им са окървавени от бруталното посегателство на Северин Красимиров, който прави самопризнания още на гледането на мярката му за неотклонение в съда.

Спортистът и журналистката се запознават през август 2017 г. в обща компания в ресторант в Русе. Тогава Вики и бащата на детето й Свилен все още са заедно, а Ивелин е заедно с брат си и приятели.

Ивелин и Виктория се разговарят на спортна тема, която е общата им страст.

До тази пролет не поддържат контакт и не се чуват. „Вики ми писа и инициира по-активното общуване между нас. Не знаех, че те с мъжа си вече са разделени, докато един ден не ми сподели. Каза ми, че е останала впечатлена от разговора ни в ресторанта в Русе“, връща лентата назад Ивелин Кръстев.

Постепенно между двамата пламва любов. Вики е на 31 години с прекрасна дъщеричка, която, преди да загуби мама, е на 6 години, а преди дни навършва 7. Ивелин е на 40 и няма нито брак, нито деца.

Малката Софи и Ивелин бързо се привързват един към друг, споделя ултрамаратонецът.

Любовта между него и Виктория избуява все повече и показател за това е рожденият ден на Виктория. „На 20 август тя имаше рожден ден. Не успях да отида в Русе, защото имах служебни проблеми и нямах възможност. И навръх нейния празник тя ми изпрати голяма торта „Гараш“ във фитнес залата. Не аз на нея, а тя ми направи изненада навръх нейния рожден ден. Върху нея беше изписано „Поздрави от Русе“. „Ти си ми най-големият подарък“, ми отговори тя на въпроса какво иска да й подаря“, разказва Ивелин.

Покрай маратонеца Вики се запалва по бягането и започва усилено да тренира по крайбрежната алея. На 6 октомври, в 10:29 ч. Вики изпраща последното си съобщение до Ивелин. „Имам среща по работа. Мисля да побягам после“, пише Маринова. И не успява да види отговора.

„Още не мога да осъзная, че нея я няма. Такъв уникален човек и като душа, и като личност. Едновременно изпитвам гняв, мъка, безсилие. В нищото съм. Сякаш четеш за Баташкото клане и как цигани от съседни села и башибозуци са изнасилвали и убивали зверски. Все едно това виждах пред очите ми“, разкрива душата си почерненият Ивелин и сълзи напират в очите му, пише столичното издание.

Криминалистите отказват да му покажат снимки на безжизнената Вики, за да не се разстрои. „Близо 10 часа ме разпитваха 10 криминалисти два дни след убийството. Дал съм всичката информация, която имам, и съм се опитал да помогна на разследването с каквото мога“, споделя още Кръстев.

Трагедията се отразява изключително зле на спортиста. Потъва в тиха скръб, която изживява дълбоко в себе си. Спира да тренира, а разговорите им за съвместно съжителство и дете остават само болезнен спомен.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ