Искри в политиката! ДПС разкриха: Какво ще направят, ако Валери Симеонов не си подаде оставката?

Валери Симеонов1

Не заплашваме никого. Ние тези оставки на Патриотите ги искаме още преди да бъде съставено това правителство. Продължаваме да стоим зад исканията си. Това заяви зам.-председателят на ДПС Хамид Хамид на въпрос за декларацията на Мустафа Карадайъ, в която Движението за права и свобода твърди, че ще предприеме последващи политически действия, ако Валери Симеонов не си подаде оставката.

„През последните две седмици да сте забелязали, че кворумът в парламента се крепи на ДПС? Това е един от примерите, но не сме казали, че ще се дерегистрираме“, коментира той и разкри кой е другият пример: „ДПС има своите политически партньори в Европейския съюз, така че може да търсим и решение чрез разговори.“

„Ние искаме смяна на модела на управление. Управляващите проявяват достатъчно усилия да се самосвалят“, коментира още Хамид Хамид.

„Виждаме дори в БСП стремежа: „Стани, за да седна“. Няма смисъл от това“, разкри зам.-председателят на Движението за права и свободи.

„ДПС разполага с много демократични механизми, за да покаже своята позиция“, заключи той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ