„Биг Брадър“ се изгаври ужасно с плейбоя Ричард! Ето какъв номер му спретнаха от риалитито (СНИМКИ)

ричард

„Биг Брадър” се изгаври ужасно с Ричард Величков. Фитнес инструкторът от Мадан отбеляза истински рекорд в шоуто, получавайки цели три щита, които го защитават номинации. 

След като красавицата Розмари напусна риалитито, той таеше надежда отново да се сдобие с така желания имунитет. Когато Биг Брадър го извика в изповедалнята, той, а и всички останали съквартиранти, решиха, че Ричард е един от сигурните полуфиналисти в шоуто. Протягайки ръка към щита обаче, Ричард научи жестоката истина, че защитата всъщност е за Ваня Костова и той е човекът, който трябва да й го предаде.

Малко по-късно голямата певица влезе в изповедалнята, за да съобщи на Биг Брадър, че не се нуждае от имунитет. Тя помоли щитът да отиде при половинката на Гала – бизнесменът Стефан. „Той е умен, разумен и мъдър. Смятам го за миротворец”, обоснова се Костова. Биг Брадър обаче реши да не изпълни желанието й и изпълнителката трябваше да се примири с неочаквания подарък, който получи от моделката Розмари.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ