Война в парламента! ВМРО постави диагноза „душевен джендър“ на Веселин Марешки

марешки

Веселин Марешки продължава с пълна сила войната си с Красимир Каракачанов и Валери Симеонов. Вицепремиерите на патриотите са трън в очите на лидера на „Воля“, който избухна от трибуната в парламента.

„Това ли доживяхме, в управлението, в което има „Обединени патриоти“, джендър идеологията най-накрая е част от българското образование“, попита Марешки. Според него маските започват да падат и има двоен стандарт на „Обединени“ патриоти“. Затова Марешки призова Каракачанов и Симеонов да си понесат политическата отговорност и да си подадат оставките.

Отговорът на ВМРО не закъсня. Юлиян Ангелов коментира странната фиксация на Марешки върху министъра на отбраната Каракачанов като му постави диагноза – „душевен джендър“.

От името на парламентарната група Ангелов заяви, че именно „Обединени патриоти“ са спрели Истанбулската конвенция в България и това е факт. „Всички тези проблеми за българските учебници и налагане на определена терминология е от години и ние от Обединените патриоти  сме реагирали и  сме направили съответните срещи с МОН да бъдат премахнати всички такива текстове и внушения, нашата работа сме я свършили“, посочи Ангелов. Той изрази изненада как председател на либерална партия говори срещу джендър идеологията.

Източник: ПИК



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ