Деси Банова крие аборт от грък! Махнала детето заради страх от Божана Филипова

деси банова

Половинка на експрезидента Росен Плевнелиев – Деси Банова, е известна с многобройните си любовни похождения в неотдавна отминалата си младост.

Блондинката обаче упорито крие един драматичен, интимен момент от своята биография – преди близо 15 години Банова по собствено желание абортира първото си дете, плод на любовта й с гръцкия бизнесмен Йоргос Костопулос, писа „Уикенд“.

Едва 24-годишната по време на въпросните събития Деси, след дълго обмисляне, решила да прекъсне бременността в името на кариерата си и с много усилия успяла да се пребори със съпротивата на своята половинка Йоргос. Гръкът бил възпитан в строг християнски морал и приемал аборта за смъртен грях.

Деси гледала към конкурентката си за зрителската любов по онова време – знойната Божана Филипова, която въпреки връзката си с колегата Косьо не бързаше да надува корема, и се притеснявала, че едно дълго отсъствие от екрана може да й коства ежедневните ефирни изяви.

С Йоргос Банова изкара 4 – годишна връзка. Запознават се на новогодишен купон на Нова, когато каналът беше собственост на комшийската компания „Антена“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ