Зверство! Доберман нахапа дете пред столично училище! Стопанинът: Да се оправя!

Доберман

Доберман нападна и нахапа дете от столичното 18-то СОУ „Уилям Гладстон“. Майката на нахапаното момиче Нели Русева съобщи за новината в социалните мрежи и изрази безпокойството си, че човекът няма да бъде наказан по никакъв начин.

При самото нападение петокласничката е излязла в междучасие до близка лавка, когато кучето ѝ се нахвърлило. Детето има ухапвания по тялото, а освен това животното разкъсало част от дрехите му. Стопанинът обаче не помогнал на момичето, а просто си хванал кучето и си тръгнал с думите: „Да се оправя“.

„Добро е състоянието на дъщеря ми в момента. Доста е уплашена. Потресаващото в случая е, че човекът, който е видял случката със собственото си куче, не е помогнал по никакъв начин. Той е хванал кучето си и ѝ е казал директно: „Да се оправя“, обясни пред България он еър майката на пострадалото дете Нели Русева.

Разтревожената майка допълни, че ще се обърне към 3-то Районно управление в столицата, но не е сигурна дали въобще жалбата ще бъде разгледана и дали извършителят ще бъде намерен и наказан.

„След самата случка ми се обадиха от училището, че трябва да я закарам в „Пирогов“. Излязох от работа и отидох. Детето има няколко шева на гърба. Инцидентът обаче можеше да е много по-тежък“, категорична е жената.

Доберманът е бил разхождан на повод, но без намордник.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ