Няма такава излагация! Цяла България се подиграва на Ричард и Лора Караджова след тези…

Ричард3
Една от последните мисии на съквартирантите е факт. Тя се казва „Матура“ и всеки един от тях трябва да отговаря на въпроси, свързани с българската литература, история и география. При грешен отговор съквартирантите ги разтриса ток. Единственият „пожален“ от Биг Брадър е Петко, тъй като сподели пред Големия брат за злощастна случка, която го е белязала психически като малък.

Попитан кой е авторът на вечната класика „Малкият принц“, Ричард лаконично отговори „Ботев, да речем“. С този отговор той стана за смях и потресе всички съквартиранти.

След него дойде ред на Лора Караджова, която заяви, че законите в Република България се приемат не от Народното събрание, а от Тодор Живков. Тя определи 22-ри септември за ден на съединението, а не на независимостта.

Двамата с Ричард се оказаха най-глупавите съквартиранти.

Любопитен факт е, че най-малкият съквартирант се оказа най-интелигентен. Атанас Колев отговори правилно на всички въпроси, които му бяха зададени от Биг Брадър.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ