Извънредно! Младен Маринов с първи коментар за акцията срещу Баневи!

Image_6932250_126

В момента тече операция под ръководството на Специализираната прокуратура. Не мога да давам повече информация. Това каза пред журналисти в парламента министърът на вътрешните работи Младен Маринов за разследването на дейността на приватизирания завод „Полимери“ АД. 

„Тече операцията. Предполагам, че колегите от МВР и Специализираната прокуратура ще информират, когато това е възможно“, посочи вътрешният министър, цитиран от Фокус.

Попитан има ли лица, които се издирват, Младен Маринов коментира: „Наистина не мога да давам информация на този етап. Операцията е в ход“.

По-рано днес стана ясно, че следователи от Отдел „Следствен“ на Специализирана прокуратура извършват процесуално-следствени действия на адреси в София и страната – претърсвания и изземвания, обиски на лица и разпити на свидетели в рамките на образувано досъдебно производство за извършени престъпления по чл. 321,ал.6, чл. 255, 253, 212 и 203 от Наказателния кодекс. Разследването е свързано с дейността на приватизирания завод „Полимери“ АД.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ