Бойко Борисов разкри ще иска ли оставката на Валери Симеонов!

Бойкооо

„Парламентът прие първия закон за хората с увреждания, върви и вторият. Видяхте и бюджета – там има 150 млн. лева повече. Това, което сме поели като ангажимент, го изпълняваме в срок“. Това каза премиерът Бойко Борисов на учебния полигон „Ново село“ край Сливен, където наблюдава демонстрации на военното учение „Тракийския меч 2018“.

Между първо и второ четене ще има промени и социалният министър ще отговаря по тази тема. Ние, миналата седмица, когато го нямаше този скандал, искахме отговорността да бъде на по-високо ниво, да се върши работа„, каза още министър-председателят.

По повод протестите, които продължават с искане за оставката на вицепремиера Валери Симеонов, Борисов коментира: „Аз в рамките на демокрацията не мога да кажа на никой да не протестира. Това, което е поето като анжгажимент от страна на правителството и парламента, е изпълнено. И това е в пъти повече, отколкото по време на управлението на БСП. Това мога да кажа на тези хора„.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ