Изчезналите олигарси Баневи забъркани в порно скандал (Кадри за възрастни)

10

Олигарсите Николай и Евгения Баневи, в чийто завод „Полимери“ в момента тече проверка на спецпрокуратурата, преди време се забъркаха в порно скандал. Изплуваха снимки със съдържание за възрастни, запечатали моменти на интимност между двамата съпрузи. Шокиращите кадри бяха свалени от 40-секунден видеоклип с любовна игра между милионерите.

Твърди се, че ретро видеото е от началото на 2003 година, когато все още Николай Банев е бил женен за поетесата Дочка. Клипчето, в което милионерът се забавлява със своята тогавашна секретерка, е правено в кабинета му.

Припомняме, че покрай изневяраха на Банев с Евгения, втората му съпруга Дочка е поболява тежко и издъхва от рак през 2006 г. след няколко неуспешни химиотерапии.

Излиза, че докато покойната му съпруга се е борила за живота си, похотливецът е мърсувал със секретарката си, която в последствие става негова съпруга.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ