Лили Иванова разкри огромна тайна

Лили Иванова

Неостаряващата Лили Иванова изправи публиката на крака снощи по време на първия от трите й концерта в Зала 1 на НДК.

Примата на българската естрада пя около два часа пред изпълнената зала. Тя за първи път показа на феновете си три свои нови песни, които, по нейни, думи, още дори не е записала. Лили изглеждаше блестящо на сцената и буквално показа, че не е забравила как се прави шоу.

В началото на събитието тя благодари на всички спонсори, композитори на песните й и текстописци на музиката й. Иванова разкри и една голяма тайна, тя изказа специални благодарности на „единствения й приятел“ в парламента Димитър Главчев. Бившият шеф на Народното събрание бе в залата в компанията на наследничката му Цвета Караянчева.

Лили изнесе концерта си, качена на черни лачени обувки с 21 см висок ток, които накрая хвърли на сцената и остана боса, за да приема нестихващите аплодисменти на публиката.

С великата певица на сцената бяха нейните музиканти Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокално трио „ЛаТиДа“.

Източник: „БЛИЦ“За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ