Извратен педофил изнасили брутално непълнолетно момче в дома си, което искало да…

domestic-violence

59-годишен мъж влиза в затвора за това, че извършил полови сношения с непълнолетно момче, като употребил сила. Според обвинителния акт на Районна прокуратура – Стара Загора в периода 26.05.2018 г. до 03.06.2018  г. в град Стара Загора, в условията на продължавано престъпление  Б.Ю. е извършил полови сношения с лице от същия пол /17-годишно момче/, като употребил за това сила – престъпление по чл.157, ал.1 вр.чл.26,ал.1 от Наказателния кодекс.

Районен съд – Стара Загора е разгледал делото по реда на съкратеното съдебно следствие в едно съдебно заседание, като подсъдимият е признал всички факти и обстоятелства описани в обвинителния акт и признал вината си. След като бил признат за виновен от Районен съд – Стара Загора, на подсъдимият Б.Ю. е наложено наказание „лишаване от свобода” за срок от  две години при първоначален “общ” режим.

В хода на образуваното срещу Б.Ю. производство е установено, че същия на 26.05.2018 г. и на 03.06.2018 г., в гр. Стара Загора, е приел в дома си 17-годишен младеж, който искал да закупи от него евтини цигари за себе си и свои приятели. След като упражнил сила върху пострадалия, Б.Ю. извършил с него полово сношение на всяка от посочените дати, като по-късно е бил подаден сигнал в полицията и образувано настоящото производство.

Присъдата подлежи на обжалване и протестиране пред Окръжен съд – Стара Загора.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ