Сашо Кадиев здраво го закъса, изхвърча от „Би Ти Ви“

1512913770-sasho-kadiev-zaprilicha-na-chichko-vodeshtiiat-otpra-iako-shkembe-1

Д-р Пенев от „Откраднат живот“ и тв водещият Сашо Кадиев влязоха в болница, пише „Телеграф“. Двамата артисти посетиха спешното заради здравословни несполуки.

Бъбречна криза наложила отсъствието на Кадиев от екрана. Това сподели самият той вчера, по време на включване от болничното легло, в предаването „Преди обед“ по bTV.

Камъкът в десния бъбрек, който измъчвал водещия бил разбит с 3300 удара от лекарите. След интервенцията синът на Катето Евро се прибрал вкъщи при семейството си. Въпреки топлата бира, която изпил, болките продължили. Това наложило връщането му в лечебницата на сутринта.

По думите на артиста, болката е голяма и му предстоят нови изследвания. Също така ще му бъде направена снимка, за да се разбере къде са разбитите частици от камъка. С чувство за хумор той се похвали, че си има лична медицинска сестра на име Ани, която много добре се грижи за него. Тя го храни с кюфтенца и пои с безалкохолно, хвали се Кадиев. Все още не е ясно кога ще бъде изписан от болницата и колко време екранната му половинка Деси Стоянова ще води сама.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ