Харизанов и Алгафари в лют спор в ефир: Има ли завера между ДПС и БСП за предсрочни избори?

харизанов

ДПС, както и БСП прекрасно знаят, че в сегашната реалност, двете партии се намират в изолация. Изявлението на ДПС от вчера обяснява как острите думи не се претворяват в политически действия. ДПС съдействат за кворума. Нормарлно политическо говорене в тяхната ситуация. Това каза по Нова телевизия политическият анализатор Георги Харизанов по темата дали има завера между ДПС и БСП за предсрочни избори.

„Голямата политика в ДПС се прави от един друг човек“, пък каза другият гост в студиото Нидал Алгафари. „Това беше едно приказване, ДПС искат да покажат пред ГЕРБ, че бихме могли да тръгнем на друг вариант“, допълни той.

„Това изречение е критика към закона. Той критикува закона – че е бързо приет и под натиск. Мисля, че много по-рано трябваше да влезе в режим на извинение. Г-н Симеонов е такъв отдавна, има своите избиратели, които устойчиво гласуват за него“, защити Харизанов вицепремиера Валери Симеонов и дали той е трябвало да подаде своята оставка.

„В света за подобна реплика, този човек забравя за политическия живот во веки“, направи неуспешен опит да се включи в разговора Алгафари.

„Най-важният вицепремиер се казва Томислав Дончев, а така се постави въпросът, че този кабинет е съставен само от Бойко Борисов и Валери Симеонов“, продължи темата Харизанов.

„Цените винаги ще растат, както ще растат и доходите. Ако политиците на правят щуротии, доходите до края на този мандат доходите ще нараснат с 50%. Друг е въпросът дали обществото имат усещането, че доходите растат“, коментира Харизанов скока на цените на горивата.

„Напрежението го има отдавна. Елате да видите по селата – хора, които са си палили 3-4 крушки, сега светят само с една, свили са се до минимума. Те нямат пари да идат на прегледи. Напрежението се е натрупало, а това напрежение идва от беднотията“, каза по темата с опозиционен патос Нидал Алгафари.

„Тези, които са на власт лъжат постоянно“, продължи да демагогства Алгафари.

„Данъците не са увеличавани от доста време, а акцизите ги изравняваме по европейски график. Пази Боже да доживеем някой ден европейска данъчна ставка“, контрира го политическият анализатор.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ