Бомба в ефир: Кулагин намекна за подла измама на „ВИП Брадър“! Мира Иванова в шок!

Кулагин1

„Кадрите, които сте подбрали, са доста драматични и бих казал най-агресивните, които за един месец и 10 дни са събрани. Имах много красиви и приятни моменти и съм един от малкото хора, които успяха да забавляват публиката. Това заяви в ефира на „Събуди се“ Валентин Кулагин.

Припомня, че той трябваше да гостува в предаването още през миналата седмица, но мистериозно върза тенекия на Мира Иванова. Днес обаче той благоволи да даде интервю за сутрешния блок и да разкаже повече интересни неща от престоя си в Къщата на „ВИП Брадър“.

„Един от най-приятните моменти от престоя ми в Къщата са тези с Ванко 1. За мен той е еталон за поведение. Той може би предусети накъде вървят нещата и затова излезе от Къщата. Един от случаите беше, когато с него си говорихме и Ваня и Ева излязоха от стаята, защото сякаш бяха допрели уши до вратата и чакахме само да се появят“, разкри той.

„Моят етикет във „ВИП Брадър“ е „победител“. Това е всеобщото мнение на цялата държава, въпреки че последната вечер платената публика прави това, което им светна на лампата – освиркаха ме“, заяви Кулагин.

„Говорих с Мегз и тя разкри, че цялата тази еуфория не е била и при нея. Не е факт, че зрителите са гласували да изляза. Много хора казват, че този вот е бил замръзнал и техните гласове не са били отчетени. Виждам хиляди снимки от хора, които казват, че са гласували, но вотът не е бил отчетен. Аз съм много доволен от продуцентите, но те използваха един образ на възрастната жена, добрият човек, за да могат да я провокират и да я използват срещу мен“, каза той.

„Ваня Костова никога не ми е помагала – да ме попиташ искам ли чай или да ми донесеш фрешът не е помощ. Спах в стаята й по време на мисия, тя тогава беше задължена да ме приеме. Добротата можеше да си проличи, когато ми обръщаха дюшека и аз не бях спал, помолих я да спя при нейната стая, ако имаше доброта, тя щеше да проличи в този момент“, каза той.

„Бих се върнал в Къщата догодина или следващият път, в който ме поканят. Моето участие приключи по всички регламенти, в подписания от мен договор. Аз бях единственият, който се опита да зададе опознавателни въпроси към всеки един от тях – интересувах се от семейното им положение и от професионалното им развитие. Съквартирантите обаче не ми дадоха шанс. Те бяха уплашени и страхливи. Притесняваха се, като влизам в някое помещение. Това е като да пръснеш „Райт“ на хлебарки“, отсече Кулагин..



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ