И замираса на пари: Ето колко хилядарки ще получава Милен Цветков от Слави Трифонов

Слави-Трифонов

Милен Цветков, чието предаване бе свалено от ефира на Нова телевизия преди 2 месеца, става част от „Шоуто на Слави“ и конкурентната „Би Ти Ви’

Безработният телевизионер е получил оферта от стария си приятел Трифонов да прави рубрика във вечерното му шоу. За изявите си веднъж седмично Милен ще получава 4000 лева хонорар.

Дебютът му ще е в близките две седмици. Подобна идея Дългия имаше и със скандалния репортер Васил Иванов, но плановете им се провалиха.

Трифонов вече подготвя екранния дебют на Цветков и дори намекна пред зрителите за завръщането на Милен в ефира, пише „Уикенд“. Слави призна, че „Часът на Милен Цветков“ му липсва, защото редовно го гледал, когато се прибере посред нощ вкъщи.

Двамата били приятели още от годините на легендарното студентско предаване „Ку-Ку“, в което Слави изгря като звезда. Екипът му обаче се притеснявал как двамата ще се стиковат, тъй като имали кибритлийски нрав и доста чепати характери. Най-големите песимисти вече залагали колко ще е кратък престоят на Цветков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ