Драма! Кали проговори за тежката раздяла със съпруга си: Чувствам се…

Кали съпруг

Фолкпевицата Кали се е разделила с бащата на третото си дете Владимир. Това потвърди официално пред „България Днес“ самата изпълнителка.

„Да, разделихме се! Не живея с него отдавна. Не искам да изпадам в повече подробности, защото не ми се говори по тази тема. Чета разни сайтове и вестници, които ме цитират, а аз никога не съм говорила пред тях. Това поведение ме забавлява“, заяви Кали.

„Чувствам се отлично. Продължавам да си общувам с бившия, но нищо повече. За мен най-важно е децата ми да са живи и здрави“, добави с равен тон хитовата фолкпевица.

Преди четири години Кали роди третия си син Александър, след като с Владимир вече имаха сериозна връзка. По време на нея двамата на няколко пъти се разделяха и събираха, но обясняваха, че по този начин укрепват любовта си. Изглежда, че сега краят е окончателен и няма връщане назад. Певицата многократно е показвала, че децата са най-важните в живота й и няма проблем да се раздели с някой от бащите им, ако нещата не вървят. Кали има 18-годишен син Георги, както и девет години по-малко момче – Марк. И тримата са от различни бащи, но се разбират отлично и са нейната опора в трудните моменти. Неведнъж певицата е споменавала, че е в отлични отношения и с татковците, тъй като иска децата да виждат родителите си в зрели отношения и без скандали.

През лятото Кали и Владимир бяха на екзотична почивка на Малдивите, но вероятно не са успели да скрепят връзката си. В момента изпълнителката ще насочи цялата си енергия към момчетата и кариерата си. Кали има доста работа и покрай ролята си на коментатор във „ВИП брадър“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ