Пребитата от секс маниак адвокатка проговори: Аз пищях, а хората отгоре си…(ВИДЕО)

адвокатка пребита

Преби ме в тоалетната на кантората. Имам синини и оттоци по главата, лицето, краката и ръцете. Души ме, удря ме, каза че ще ме изнасили. Опитите му продължиха 1 час. Това заяви  нападнатата юристка Валентина Каменарска в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия.

„Спрях да викам 10 минути по-късно след като ме нападна, на вратата се звънна и тогава отново започнах да викам. Никой не ми помогна. Отново опита да ме задуши“, разказа още тя.

„Аз съм на партера, през цялото време балконската врата беше отворена, има само една малка ограда. Никой не се престраши да влезе или да извика полицията. А писъците ми са чути. Чувах как майсторите, които извършваха ремонт на горния етаж, ходят и си говорят. Невъзможно е да не са ме чули. Явно такъв ни е манталитетът. Може би са си помислили, че е битов сигнал. Трябва да има превъзпитание. Не може това нещо да се смята за нормално“, коментира Валентина.

„Коментарите под първите статии, които се изписаха за мен бяха за това, че си го заслужавам, оплаквам ли се, че не е успял да ме изнасили, че така трябва защото цените ми са високи“, допълни Каменарска.

„Опитах да си спечеля време, опитах да го заговарям и да го питам неща. Дори не помня. Опита да се възбуди сексуално, но понеже му говорех не успя“, разказа още тя.

„Да си жертва не е срамно. Не ме е срам, аз не съм нападнала никого“, категорична бе Валентина Каменарска.

За видеото ТУК!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ