Сексимвол от „Фермата“ хвърли бомба: Радилена е влюбена в Слави Трифонов и се готви да…

ферма
В неделя вечер зрителите на bTV за пореден път гледаха женски двубой във „Фермата“. Жените една по една си отиват от състезанието, докато мъжете яростно се пазят към момента. Последна от клона падна Радилена. Тя е на 25 години от с. Кула и работи като сервитьор. Импулсивна и с буен характер, Радилена смята, че все още не е намерила себе си. Признава, че постоянно се влюбва в грешни мъже. Изпитва срам пред родителите си за това, че не е взела последните си няколко изпита като студент по „Право“ и все още не е дипломиран юрист. Ето какво сподели за читателите на „ШОУ“ тя.

 – Какво ти донесе участието във „Фермата“? С какви емоции си тръгваш от формата?
– “Фермата“ беше най-великото приключение. Влязох с цел да загърбя нещо, което ме дърпаше назад, да намеря нови приятели и нова любов. Това шоу не само изпълни намеренията ми, но и ги надмина.
За мен това предаване беше буря от емоции. Там намерих нови приятели в лицето на всички участници, най-вече се сближих с Александър, Ивайло, Ваня и Христина. Малко преди влизането ми във „Фермата“ се запознах с един специален човек и вътре успях да преосмисля отношението си към него.

– Кой е този човек?
– Не мога да спомена кой е, но участието ми в риалити формата по някакъв начин допринесе за нашите отношения.

– Намерила си любовта?
– Да, и се надявам да се преместя от Бургас в София, където живее той.

– Успя ли да намериш себе си?
– Във формата минах през доста етапи. Срещата ми с толкова колоритни и различни характери в началото малко ме шокира и притесни. Тръгнах малко с рогата напред, не можех да приема различията с другите. Времето, прекарано с тях, обаче ме накара да видя и техните добродетели, които са достойни за уважение и бих искала да притежавам и аз. С всеки един от участниците намерих общи черти от моя характер, както и такива, които бих искала да заимствам. Промених себе си. Усещам се по-зряла и отворена към различията на другите. Опитвам се да проявявам повече разбиране.

– Доставя ли ти удоволствие работата като сервитьор и смяташ ли най-накрая да се амбицираш и да завършиш образованието си?
– Планирала съм да задвижи нещата с моето образование, ще ходя до Благоевград и започвам работа по това да си взема изпитите. В момента работя като сервитьор в много известно заведение в центъра на София и смятам това да е финалът ми в тази професия. Смятам още 4-5 месеца да се издържам по този начин, докато финализирам нещата с моето обучение.

– Как виждаш себе си след 10 години?
– Напълно успяла в живота – на първо място в най-важната област – семейството. Искам стабилен мъж, който да ме обича и да държи на мен. На второ място, като кариера смятам, че ще бъда с добро образование и работа, както и материално положение, което ще ми дава спокойствие и удовлетвореност.

– Казваш, че попадаш все на грешните мъже. Колко връзки си имала до момента и по какъв начин са те разочаровали мъжете?
– Имала съм три връзки в живота ми, в които може би грешката основно е била в мен. Още в самото начало съм виждала, че тези хора не са с моята ценностна система и не са гледали на мен по начина, по който аз към тях. С инат и упорство съм се опитвала да ги променя, но не ми се е получавало. Впоследствие съм ги приемала такива, каквито са. Налагало ми се е да правя страшно много компромиси със себе си. Но след като срещнах този човек, разбрах, че когато нещата са истински, те се случват от само себе си. Нито времето, нито някакви други обстоятелства могат да променят това. Когато един човек е за теб, ти го разбираш от първия момент, в който го видиш. И си щастлив, без да се налага да правиш каквито и да е компромиси.

– Кой е най-големият ти недостатък?
– Че не уважавам достатъчно себе си.

– А най-голямата грешка в живота?
– Може би, че именно заради такива любовни драми и отношения съм оставила на заден план моето образование и развитие.

Влюбена в Слави Трифонов

След един от дуелите в началото на сезона, в който спечели Радилена, по традиция се вдигна шумно парти. Тъй като спиртните напитки са кът в стопанството, Радилена и най-близката й приятелка там Христина се възползваха от подаръка, за да си повдигнат настроението. Докато надигаха чашите, блондинката припяваше на песните, които си бяха избрали за купона. По време на едно от изпълненията на Слави Трифонов Радилена до такава степен се размечта, че обяви на дружката си, че един ден ще се омъжи за шоумена. Оказа се, че кръшната сервитьорка от с. Кула, която учи за юрист, от години вехне по Дългия – харесва го като мъж и се наслаждава на музиката му.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ